Aanmelden als nieuw lid

Door het formulier volledig in te vullen schrijft u zich in als lid. U ontvangt altijd een bevestiging per mail. Met uw inschrijving verklaart u zich akkoord met onze Algemene Voorwaarden

LET OP :  VERSTUREN LUKT NIET ALS U NIET ALLE VERPLICHTE VAKJES (MET EEN STERRETJE) HEEFT INGEVULD. DENK VOORAL DUS OOK AAN HET VAKJE WAARMEE U BEVESTIGT KENNIS TE HEBBEN GENOMEN VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN, LINKS BOVEN IN HET FORMULIER.

HOE VERSTUUR IK HET FORMULIER?

U vult alle vakjes in het onderstaande formulier in ! Om het formulier te kunnen versturen moet u het schuifje linksonder op de pagina van links naar rechts verschuiven. Let op, dit lukt alleen als u met uw cursor niet meer in een invulvakje staat !
Na het verschuiven verschijnt er een groen vinkje, met 'OK'. Vervolgens klikt u op de daaronder liggende knop/button 'VERSTUREN'.

U ontvangt als eerste een bevestigingsmelding op uw scherm. Ziet u geen bevestiging op uw scherm? Scrol dan even naar beneden, wellicht ziet u dan de bevestiging staan.
Ziet u nog steeds het formulier? Dan heeft u misschien vergeten een verplicht vakje in te vullen of u bent vergeten op de knop versturen te drukken. Probeer het gewoon opnieuw door even alle vakjes na te kijken, eventueel alsnog in te vullen en dan het formulier te versturen.


U ontvangt altijd per mail een bevestiging van uw inschrijving. Op voorwaarde natuurlijk dat uw mailadres goed is ingevuld. Mocht het echt niet lukken, stuur dan een mail naar < ledenadministratie@vrouwengildemeerssen.nl > om u aan te melden of neem telefonisch contact op met onze ledenadministratie (telefoon 0681432131, mw. M-Th. Beckers-Visser). Zij helpt u graag verder.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden inclusief Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en stem in met het toezenden van informatie per e-mail*

 
Copyright Vrouwengilde Meerssen