INSCHRIJVING Dagexcursie 20 april 2023 GESLOTEN !

HOE VERSTUUR IK HET FORMULIER?

1) U vult het onderstaande formulier in ! Vakjes met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
2) Om het formulier te kunnen versturen moet u het schuifje linksonder op de pagina van links naar rechts verschuiven. Let op, dit lukt alleen als u met uw cursor niet meer in een invulvakje staat !
3) Na het verschuiven verschijnt er een groen vinkje, met 'OK'. Vervolgens klikt u op de daaronder liggende knop/button 'VERSTUREN'.

U ontvangt eerst melding van bevestiging onder op uw scherm. Ziet u geen bevestiging op uw scherm? Dan heeft u iets niet goed ingevuld of bent u vergeten op de knop versturen te drukken. Probeer het gewoon opnieuw.
Ook ontvangt u altijd per mail een bevestiging van uw inschrijving, met een korte samenvatting van het ingevulde. Op voorwaarde natuurlijk dat uw mailadres goed is ingevuld. En check ook altijd even uw spam. Voeg secretariaat@vrouwengildemeerssen.nl toe aan uw contacten, dan ontvangt u zeker alle berichten van het Vrouwengilde Meerssen in uw eigen in-box.
Mocht het echt niet lukken, neem dan telefonisch contact op met onze secretaris, mevrouw Marjo Waltmans - Pennings, telefoon 043 311 11 33.

Let op: uw inschrijving is pas geldig onder gelijktijdige overmaking van het verschuldigde bedrag ad € 30,00 op rekening NL85 RABO 0132 6828 85 t.n.v. Vrouwengilde Meerssen onder vermelding van uw naam én 'dagexcursie'. Er kunnen maximaal 60 personen deelnemen, bij meer aanmeldingen wordt u op een wachtlijst geplaatst. Daarvan ontvangt u vanzelfsprekend bericht.

________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright Vrouwengilde Meerssen