Filosofie reeks 2023

U kunt zich niet meer aanmelden voor de cursus Filosofie

HOE VERSTUUR IK HET FORMULIER?

1) U vult het onderstaande formulier in ! Vakjes met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
2) Om het formulier te kunnen versturen moet u het schuifje linksonder op de pagina van links naar rechts verschuiven. Let op, dit lukt alleen als u met uw cursor niet meer in een invulvakje staat !
3) Na het verschuiven verschijnt er een groen vinkje, met 'OK'. Vervolgens klikt u op de daaronder liggende knop/button 'VERSTUREN'.

U ontvangt eerst melding van bevestiging onder op uw scherm. Ziet u geen bevestiging op uw scherm? Dan heeft u iets niet goed ingevuld of bent u vergeten op de knop versturen te drukken. Probeer het gewoon opnieuw. U ontvangt altijd per mail een bevestiging van uw inschrijving, met een korte samenvatting van wat u heeft ingevuld. Op voorwaarde natuurlijk dat uw mailadres goed is ingevuld. Geen mail? Check ook altijd even uw spam- en/of reclamebox. Voeg secretariaat@vrouwengildemeerssen.nl toe aan uw contacten, dan ontvangt u zeker alle berichten van het Vrouwengilde Meerssen in uw eigen in-box.
Heeft u echt geen bevestiging ontvangen of lukt het niet om het formulier in te vullen? Neem dan telefonisch contact op met onze secretaris, mevrouw Marjo Waltmans, telefoon 043 311 11 33.

 
Copyright Vrouwengilde Meerssen