Kerstdiner 2022

U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN VOOR HET KERSTDINER

HOE VERSTUUR IK HET FORMULIER?

1) U vult het onderstaande formulier in ! Vakjes met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
2) Om het formulier te kunnen versturen moet u het schuifje linksonder op de pagina van links naar rechts verschuiven. Let op, dit lukt alleen als u met uw cursor niet meer in een invulvakje staat !
3) Na het verschuiven verschijnt er een groen vinkje, met 'OK'. Vervolgens klikt u op de daaronder liggende knop/button 'VERSTUREN'.

U ontvangt na verzending een melding van bevestiging onder op uw scherm. Ziet u geen bevestiging op uw scherm? Misschien moet u even iets naar beneden scrollen.
U ontvangt altijd binnen enkele minuten een mail met een bevestiging van uw inschrijving, met een korte samenvatting van het ingevulde. Op voorwaarde natuurlijk dat uw mailadres goed is ingevuld. Geen bevestigingsmail ontvangen? Check eerst even uw map met spam en/of reclame. Voeg secretariaat@vrouwengildemeerssen.nl toe aan uw mailcontacten, dan ontvangt u alle berichten van het Vrouwengilde Meerssen in uw eigen normale in-box.

Mocht het echt niet lukken, neem dan telefonisch contact op met onze secretaris, mevrouw Marjo Waltmans- Pennings, telefoon 043 311 11 33.


Maak uw keuze in het menu door het bolletje voor het gerecht aan te klikken !

Copyright Vrouwengilde Meerssen